Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Narcissistbeskrivning (5)


En elak (5)

Han fick mig att dra mig undan
Han fick mig att tro
Att han ville mitt bästa
Att han var den jag längtat efter
Han lämnade mig tom
Skändad
Vriden
Ledsen
Utan hopp




Fri vers (Fri form) av Stella Stol
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-10 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stella Stol