Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans ros

Längtans ros är alltid röd
Vem är hon som ligger där död
Längtans ros ledde henne bort
Hennes liv blev alltför kort




Fri vers (Fri form) av Stella Stol
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-05 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stella Stol