Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjligen yngre


Sminkar mig billig,
inte ung,
helt utan intentioner
åt någotdera hållet.

Jag är inte den
som löpskar
en fredag i oktober
när paraplyerna vänder sig
i magen
och blåsten
målar.

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Åsa Pyke
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-16 15:03



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Riktigt riktigt bra detta - och igenkänning medges!
2009-10-16

  Gunwale VIP
Fina formuleringar, originellt. Ordsatt vardag.
2009-10-16

  Carola Zettergren
URSNYGGT!!!!Applåder!
2009-10-16

  amarcord
klockren! Jag kan verkligen relatera till känslan!
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke