Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömarnas värld


ljus

 

 

 

Det varma vita rinner längs med den kropp som det kommer av

En låga som bränner

En värme som fuktar

Ett flöde som väntat

Droppar som följer för att sedan stelna

 

Utgången av lågans värme är förutsägbar

Tidpunkten för flödets rörelse omöjlig att beräkna med optimal precision

Tidsramarna förmår man sig inte att precisera

Ingen känd ekvation går att applicera

Den tid som krävs för att få fukten att övergå till sakta flöde är okänd

Lika oförutsägbar som den tid det tar för värmen att ge fukt som sakta blir droppar, flöde för att sedan avta

Den sista droppen skall stelna längs med den kropp som den sprungit ur till följd av den låga som brunnit




Fri vers av PPQ
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-16 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ