Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dansa i regnet

Att dansa i regnet
är bland det bästa
jag vet


låta håret bli blött
och känna
skimrande droppar
finna sin väg
ner för min kind


jag kan inte låta bli att le
det är nu glömmer
alla tankar om dig


låta de sköljas bort
tillsammans med gatans lort
moder Natur drar sin vals
så dansar jag samma dans




Fri vers av dendärNadja
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-17 13:29



Bookmark and Share


  oMareld
Gud... känner igen mig i allt du skriver
2009-10-30

    Herr Ångest
Härligt skrivet!
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

dendärNadja
dendärNadja