Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tal till "Honom"

Hur många nätter har jag inte legat i den här sängen och tänkt på Honom?
Hur många nätter har inte jag gråtit mig själv till söms för att jag fattas Honom?
Hur många nätter har jag sett stjärnor falla och önskat mig Honom?
Hur många nätter har det gått nu sen sist vi låg? Sen sist vi pratade?
Sen sist vi sågs? Sen sist vi fortfarande var vänner?

Jag saknar dig så jävla mycket och det vet inte du om.
Jag drömmer om dig på natten och varje morgon är det som om hela jag
är ett öppet blödande sår som ingen tar hand om.

Jag är så utsvulten på kärlek att de korn av vad jag tror är "kärlek" blir allt för mig.
På senaste tiden har Han haft många olika ansikten. Ingen alls har sett ut som Du faktiskt när jag tänker på det. De ger mig den "kärlek" jag tror jag förtjänar.

För många nätter har jag legat och hatat mig själv.
För många nätter har jag längtat efter dig.
För många nätter har jag åkt tunnelbanan hem själv
och lyssnat på låten som får mig att tänka på dig.
För många nätter har jag hatat min kärlek till dig som var det vackraste jag hade.
Det vackraste och mest värdelösa jag någonsin skapat.




Fri vers av dendärNadja
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-17 22:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
den saknaden väl beskriven, ja !
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

dendärNadja
dendärNadja