Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid ditt hårfäste

Du gömmer dig inuti
då du möter sanningen
trotsar du dig själv
förnekar din egen skuld
vill att det ska tassas på tå
i skuggor som faller...

filtrerar du det outtalade orden
vill inte tänka på vad som inte sagts
om ditt mänskliga ljus som ligger
lite i skuggan av dig själv
i din starka fästning
försöker du klyva din hårdhet...

då du inser att det är
allt annat än bra
värker det vid ditt hårfäste
men inte mer än för stunden
ur en hastig visit
lierade du sanning och lögn.




Fri vers av Rosen VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-20 11:18



Bookmark and Share


  Miss Mod
Mycket talande porträtt, av någon man fäster sig vid.
2009-10-25

  anits VIP
Tänkvärda rader
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP