Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå tillbaka

När alkohol gjort oss starka,
när vi vandrar ifrån alla andra.
Vi sätter oss ner och börjar prata,
om hur livet brukade vara.

Vi har känt varandra en lång tid,
det känns inte som en lång tid,
jag vill ha mer tid,
det finns ingen mer tid.

Det var vi mot alla andra,
vi behövde varandra.
För sent inser jag nu,
det skulle vart du.




Fri vers (Fri form) av Nintel
Läst 221 gånger
Publicerad 2009-10-18 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nintel