Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anknyter till en osund relation i mitt liv.


Slutet på början I

Hatet vi fick från all kärlek vi gav,
strävan att bli något vi inte var.

Föraktet vi fick när inget fanns kvar,
förnekad den gnista vi vet att ni stal.

Smärtan vi känner av helvetets kval,
inser ni nu? Vi är inte ert barn.




Fri vers av Nintel
Läst 190 gånger
Publicerad 2011-09-24 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nintel