Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när radion spelar våra låtar på repeat



länge har jag velat uppfinna en fjärrkontroll
som styr mitt liv samt andras liv (speciellt ditt)
spola fram & tillbaka och
göra allt jag ångrar - ogjort
göra allt jag ångrar att jag inte gjorde - gjort
jag skulle ha allas öden i mina händer, ja det skulle jag säga hela tiden
var ingen snäll skulle den få brinna i helvetet bokstavligen


du gav mig ett mix-tape på alla hjärtans dag
alla låtar jag älskade
alla låtar du älskade
alla låtar vi älskade att älska
bandet är det enda jag har kvar av dig


jag såg inte att det skulle hända
men jag kände på mig, kände hur luften gav mig elektriska stötar
och syret blev allt svårare att ta in
ändå förstod jag inte vad som hände
allt jag byggt upp, vi byggt upp, var nu ruiner
du slog sönder det med en hammare och skrattade åt bitarna som låg på marken


jag ångrar inget jag gjorde med dig
jag känner inte heller att det var något jag borde ha gjort
men visst hade det varit skönt om jag hade kunnat läka ihop oss
med den där jävla fjärrkontrollen?







Bunden vers av Vardagsillusion
Läst 220 gånger
Publicerad 2009-10-19 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vardagsillusion