Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR ALLT RÄTT ÄR FEL

tystnaden ekar som vanligt mellan tomma väggar
det är först när tystnaden dör ut
jorden fortsätter att snurra åt rätt håll
och du frågar dig själv återigen
om det är värt det
trots att din hjärna och hjärta talar två olika språk
bestämmer du dig och tar den väg du tror är rätt
visst vore det enklare om det fanns kartor till människors hjärtan?




Fri vers av Vardagsillusion
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-15 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vardagsillusion