Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina döda ögon ser ingen framtid

jag är så trött på mina vänner som
är en jävla klysha om precis hela livet,
och jag vill kastrera mig mot ödet.
och stoppa zoloft i öronen
för jag vill inte
höra tystnaden,
jag försöker undvika att
skrika mig döv.




Fri vers av Vardagsillusion
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-01 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vardagsillusion