Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv – Död – Tid

Död – Allt är slut.
Inget finnes mera.
Det som var förut
har slutat existera.

Den tid,
många räknat i sekunder,
byts ut mot evighetens frid
då ett liv går under.

I vetenskaplig instans,
kan det råda strid,
om det finns relevans
uti begreppet tid.

Om Rummet är ett mänskligt påfund.
och Tiden likaså,
saknar de ju vetenskaplig grund,
och är alltså ingenting att lita på.




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 253 gånger
Publicerad 2005-10-16 12:18

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson