Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som fågelskit

Som en fågelskit från klar himmel

Lika välkommen som den röda strumpan
som hamnat bland vittvätten

Plötsligt stod du framför mig

Allt det vita, rena, färgades av dig




Övriga genrer av Maddepaddan
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-20 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddepaddan
Maddepaddan