Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grym värld

Du passade aldrig in
i den gråa massan.

Du skrattade, log och hade roligt.

Du var någon som man längtade efter.

Men den här grymma, kalla världen
klarade väl inte av det.

Dem ville att du skulle vara som dem; lika grå och livlös.

Men hos oss kunde du vara dig själv,
och det kommer du alltid att vara.



Saknaden av dig kan inte beskrivas, älskade bror!

<3




Fri vers av Maddepaddan
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-07 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddepaddan
Maddepaddan