Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en kall och isig dag idag

Jag blundar där jag står på gångbron

blundar och andas djupt

Isig vindpust slår emot kinden



Precis så isig som då du viskade

"Farväl"

Minnen träder fram,

från djupet där jag en gång så väl begravt dem

Det är en kall och isig dag idag...



En tår faller från ögonvrån

och fryser snabbt,

precis som den där dagen

då du fick mitt hjärta att frysa till is



Det är en kall och isig dag idag...




Fri vers av Maddepaddan
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-16 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddepaddan
Maddepaddan