Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma rum

Tomma rum
nu i natt

Utan dig
min egen skatt


Ingen alls
målar mina drömmar

När du lämnade
brast mina sömmar


Tomma rum
gråter ensam

Morgonen nalkas
om än långsamt

Men kvar är ekot
i mitt tomma rum




Fri vers av Maddepaddan
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-13 19:15



Bookmark and Share


    bokmalen93
Jag tycker att den var väldigt fin och styckeindelningarna var snyggt gjorda.
2009-10-16

  Maddepaddan
Hade faktiskt Sanna Nielsens låt i huvudet när jag skrev denna :)
2009-10-13

  Larz Gustafsson VIP
Minns du den där låten "Empty Rooms"?
Boston, eller vilka var det?
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Maddepaddan
Maddepaddan