Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svårt ibland att sätta ord...




Handen för...


en penna
över ett ark 

många tankar
få ord

mellan allt och inget
 
en passage...
 
mellan rum
ett urval  
 
ur långsamma rörelser
i meningar

mellan allt och inget




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-27 19:52



Bookmark and Share


  Miss Mod
En fin passage.
2009-10-28

  anits VIP
Precis så kan det kännas många gånger
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP