Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig gumman



Hon ville älska
kärleken besegrad

det rena måste vinna
ej ni,

det som stinker verklighetens offer
sörjan som ni badar i,

våran kärlek var speciell
äkta,

de små
vi såg varandras ögon,

natt tillsammans
varje dag,

älska
se dig,

nära
doften,

din själ
varm

nära hjärtat
tar dig,

vet
vi borde leva samman,

du älskar ju för satan
samvetet styr gränser

hör gråten eka
röster i natten,

de besudlade
förstör

vi gjorde ju all,
du visste vem jag var,

orkade med
vansinnet,

klagade ej
såg dina ögon glittra

en flickas kärlek
du var vacker,

söt
liten,

jag ville bara hålla fast dig
förevigt

du besvarade alla kyssar
samklang

förekom alltid
gjorde det vi sade,

mördade för min skull
styckade fan kroppar,

allt
jag älskar dig gumman

evigheten

tar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 466 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-10-20 21:00



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra, skön läsning
2009-10-21

  mare VIP
Mycket bra..
2009-10-21

  Emlan
fint skrivet !
2009-10-20

  stenen/ Yv Ericsson
Du gör Som Klas Östergrens "vänner" , använder lik, för konsten..Men det är väl okey, så länge liken bara är verbala.

Tycker de kärleksdikter du skriver är mycket vackra. Med eller utan mord.
2009-10-20

  poetryGirl
hmm---- ordet 'mördad' passar väl inte
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth