Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blir så förbannad över hur Islam är the bad guys, religion är väl religion det ena är inte ett dugg bättre än det andra




Min religion

Jag tillhör en religion som utplånade och hotade allt ”svenskt” en religion som tog och till vis del fortfarande tar sig friheter.
Grymheterna finns där i kölvattnet och den religionen har med rätta kritiserats.Med propaganda och våld, med påtryckningar och genom förtryck har man spridit min guds budskap.

Kontinenter har intagits.

Min religion har ibland låtit hatets röst sprida sig.

Den har underminerat och raserat kulturer delvis, periodvis eller helt och hållet.

Man har sett en del människors uttryck för kärlek som en sjukdom.

Synen på kvinnor kunde väl vara bättre

I den skrift som ligger för grund för min religion har man gett goda råd om hur de som faller ur ramarna sak bemötas och hantera.

Skulle de råden följas skulle de råden följas till punkt och pricka skulle samhället stå inför en förändring som få av oss skulle acceptera.

Min religion har trängt in i den politiska sfären.

Lagar har stiftats utifrån de texter som finns i den skrift som utgör grunden för min religion.

För det är min religion eftersom jag är medlem i det samfundet

Jag är medlem i den Svenska kyrkan.

Vem är jag att klaga över Islam?




Prosa av PPQ
Läst 343 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-21 11:11



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Kliver man ut ur ramarna och tittar nyktert på religionerna så, ja, inte ser det för vackert ut det som gjorts i "kärlekens" namn!
Bra slutkläm! Det är lika stor skillnad på kristna och kristna som på muslimer och muslimer. Men okunnigheten drar alla över en kam.
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ