Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi förenas nu

Sanning vilar
okrossbara delar stirrar på vårt möte,

själen i mitt hjärta viskar kärlek
ljuset brinner ögon i natten,

vi förenas nu




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-22 00:40



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Fint:)
2009-10-22

  Peter Jr Eriksson
mkt fin !
2009-10-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
V i= Ni Två
I nget bättre då!
2009-10-22

  Maria Natasja
Bra skrivet!
2009-10-22

  Diana,V
vacker
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth