Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du...


grafen av grafitkristaller och kolatomer


vi är skissade
i mjuka cirklar av blyerts
och stiger uppåt
som bläckfiskar

små kornblå
med vita ögonstenar

och faller nedåt
men jag undrar
vilket regn som ska bygga upp
ryggraden

det finns substanser
som bara träder fram
i humlande märg
och darrande ben

men vi vet ingenting
eller när någon ska sudda

så vi flyger runt
på halvlena lakan
stiger inåt
som bläckfiskar

stora vita
med havsblå håligheter

du böjer dina andetag
som en låga mellan händerna
snart redo att stiga ur
mina pupiller




Fri vers (Fri form) av himlens hemlighet VIP
Läst 631 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-10-22 12:18



Bookmark and Share


    absurdity
Inte för att det rör din text nämnvärt, Men vad håller ni på med ? Herre gud poesi vilket skämt...det är som blues utan musik. Jag är antingen obildad eller dum för jag fattar inte vad du pratar om...
2009-10-23

  Fredrik Stillesjö
Hej Himlens Hemlighet!

Ja, vem skall stiga ur oss, ned till "humlande märg" som du skriver. Vackert, läsvärt! Hälsar Fredrik
2009-10-22

  himlens hemlighet VIP
är det inte bättre med fingerfärg?
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP