Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetisk labyrint

Ur asfaltsblommor
växer
grönhäxor
fram
och illusionen
dödar
godtrogna
kärleksnarkomaner

Kilopriset
på köttet
är märkt med röda
lappar
efter
hennes framfart

Frys inte in
ditt förstånd
i en poetisk labyrint

Gå mot
ljusare tider
men akta dig för
bussen när den
lägger i backen

Roadkill
smakar
bäst
för
vilsna kannibaler

Livet smakar
bäst
när
man andas




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 349 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-10-22 19:21



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Ah ja så poetiskt skrivet:) *gillas*gillas*gillas* :) tack för att jag fick läsa*applåd*
2009-10-24

  Stjärnregn
Men tjitt så bra! *applåderar o jublar*
2009-10-23

  Kape
Bravo!
2009-10-23

  noname_realmind
Vilken härlig poetisk labyrint!

Gillar speciellt det där med att akta sig när bussen lägger in backen, ha ha... ;))
2009-10-23

  Svartsilver
denna tycker jag verkligen om,:)
2009-10-23

  Emmelina
åh, den här!
redan börjar, visar ju vart den fortsätter.

nu kan jag sova gott!
2009-10-23

  Leia
Härlig rytm i denna!
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan