Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text jag skrev och försökte göra lite annorlunda. Känner väl det där begäret att skriva om något jag känner är relevant.


Min Älskling Frostflingan

Snöflingan lägger sig på kinden

Den värmer inifrån

Den fryser ilskan

Den smälter tårarna


Nerver stelnar

Svetten visar sitt förvridna ansikte

Livet förändras på ett ögonblick

Man går vidare




Sen smälter flingan bort




Fri vers (Fri form) av Dan Isacsson
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-23 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Isacsson
Dan Isacsson