Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörda mina begär

Hej!
Jag vill träffa dig igen
Skapa fantastiska krumelurer
Mötas i landet av lemurer
Diskutera filosofiska konturer
Sätta på mina vänskapliga glasögon

Därför!
Är det jävligt synd att sinnen går i lås
Idéer ersätts av begär som fås
Kreativitet blir till systematiskt maskineri
Krav på allvarlig symmetri
Skapa en parallel verklighet
Baserad på motsvarande personlighet




Fri vers (Fri form) av Dan Isacsson
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-14 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Isacsson
Dan Isacsson