Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har inte skrivit en Limerick förut. Lite konstruktiv kritik vore välkommet.


Inbilla dig ingenting

Dansen i neonfärgade kårhuset
Hon gör nu hjärtat fruset
Drömmar dör
Vittnar i förhör
Enda ljudet är suset




Bunden vers (Limerick) av Dan Isacsson
Läst 301 gånger
Publicerad 2015-10-08 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Isacsson
Dan Isacsson