Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten insikt om mig själv som jag vill få bort så mycket som möjligt av.


Ord stryper

Ditt vibrerande adamsäpple
avslutar mina meningar
Likt höstlöv vet jag inte antalet
gånger du har
strypt min röst
med din

Orden ska eka och vibrera
inte domna bort i tom rymd
Dina ord ska inte
styra mina tankar
Mina hjärtslag
ska dunka hårt
ska slå hårt

Fötterna som står på balkongen
Ska inte lyfta från gallret
Människor hör de hemma hos
Konflikten hör de hemma i

Om luften inte töms ur mina lungor
Släcker jag lampan i sinnets skog
och försvinner i mörkret

Sen försvinner jag i en neutral vildmark
Där jag är neutral
Inte av natur
Inte av ett eget val
För att jag inte vågat välja
För att varje åsikt klipper av

Välj inte
Förlora ingen
Skapa en okänd skog
Yttra inga ord
Gå vilse




Fri vers (Fri form) av Dan Isacsson
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-19 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Isacsson
Dan Isacsson