Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skulle bort...kunde inte få dig ur tankarna..skrev den här och fick sedan stressa som en tok..men det var dte värt... ringde dig sen


en kyss i nacken

Jag följde henne med blicken
Jag följde efter henne i tanken
Och en dag mötte hon mig
Och då fördes vi samman

Från första stund rådde ingen tvekan
Det var hennes val
Som om jag gav henne något
Jag bad dig aldrig visa vägen
Jag tog mig in ändå

Du gav med dig för kyssen i nacken
Och andedräkten mot huden vid halsen
Då jag andades vid din blottade strupe

När vi sågs nästa gång var vi tysta
Vi hade pratat innan
Och orden behövdes inte längre
Vi nådde varandra ändå

Jag lät handlingen tala för sig
Jag närmade mig henne
Jag ställde mig bakom hennes rygg
Lätt men bestämt lade jag mina armar runt henne
Och jag kände hur hon gjorde en antydan
Det räckte

Du lät mig föras av kyssen i nacken
Och du följde så som min andedräkten mot din hud
Då jag andades mot din hals

Dina ögon sa allt, och jag lät dina blickar tala
Jag väntade tills dina blickar tystnat
Då det inte längre fanns tvivel
Bara en viskning av tvekan

Jag ville ge henne blommor
Jag ville behandla henne som en kvinna
Och därför mötte jag henne som kvinna
Och därför förde jag henne som kvinna

Du kunde inte motstå kyssen i din nacke
Kunde inte säga nej till andedräkten mot din hud
Då jag andades mot din hals

Nästa morgon vaknade vi i samma bädd
Och ljuset föll på ett sätt som var nytt
Din blick sade allt som inte orden förmådde säga
Och jag smekte dina läppar så du inget skulle säga
För ord skulle inte vara till vår fördel

Jag mötte dig i sängen, först mötes våra händer
Du blundade, vi såg inte på varandra
Vi hade sett tillräckligt mycket
Vi hade sett på varandra tillräckligt länge
Nu var det tid för att mötas på ett nytt sätt
Och jag besvarade det på det enda sätt som jag förmådde


Du gjorde mig till viljes då jag kysste din nacke
du sade \"ja\" när jag var nära dig
När jag andades mot din hud vid min hals




Fri vers av PPQ
Läst 463 gånger
Publicerad 2005-10-16 20:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ojojoj.... Så vacker... Finner inte riktigt ord... Bara:ojojoj...
2011-12-23

  kärleksbarn
magisk. totalt magisk.
jag vet inte vad mer jag kan säga så jag säger det igen:
M A G I S K
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ