Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min senaste dikt, hitta mer på: http://patrikek.spaces.live.com/


Senaste dikten!

Ljusnande Mörker:
Alla ljusen är tända, men likväl är det mörkt.
Hur kunde detta hända, var är ljuset från förr.
Alla borde kunna vara glada, men ingen syns som ler.
När ska det vända, vad är det egentligen som sker.
Alla tankar är fira, ändå tänks det inte fritt.
När ska sanningarna bli kända och var skuld bli kvitt.
Men även det minsta lilla ljus kan lysa väldigt klart.
Det som verkar vara ett slut är egentligen en ny start.
Och även det allra tystaste av skratt,
kan vara mer värdefullt än den mest dyrbara skatt.
Till och med den dunklast tänkta tanken,
kan visa vara väldigt klar och kvick som fanken.

24/9- 6/10.




Fri vers av Patrik Ek
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-23 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Ek