Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se i genom.

Kanske ser jag genom verkligheten, eller så drömmer jag om
nakna kroppar som håller om mig.
om moln som äter upp mig
när jag håller andan

Kanske föddes allt på nytt
jag krälar på mina mjuka barnleder
kan knappt hålla upp mitt huvud
men golvet är nära

det finns så många kansken
och drömmar som glöms bort
men jag vet när det är dags
bestämma sig för hoppet




Prosa av Mandy Juno Quartin
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-24 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy Juno Quartin
Mandy Juno Quartin