Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tisdag 4 juni 2013 19:45:08


Existens.

Stå ut. Stå ut fast du håller på explodera.
Minns dagar med handavtryck i sommarsand.
Dröm bort såren. Dra en filt omkring dig.

Stå upp. Skrik, gråt, spotta. Men stå ut.
Tårar tar slut.
Lägg din hand på axeln. Håll ut.

Virvla och ta emot.
Svälj. Bit i läppen.
Känn. Andas. Stå ut.




Fri vers av Mandy Juno Quartin
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-05 06:04



Bookmark and Share


    jaybird
"Dröm bort såren." vackert

"Stå upp. Skrik, gråt, spotta. Men stå ut." starkt
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Mandy Juno Quartin
Mandy Juno Quartin