Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

081218 3:26

enhörningarna flög in
in i mitt hjärta
där springer dom omkring
runt runt i mig nu

lägg ditt öra mot mitt bröst
ska du få höra
deras lyckoskrik
när dom hoppar omkring
i mitt blodomlopp, hej hopp.




Fri vers av Mandy Juno Quartin
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-30 04:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy Juno Quartin
Mandy Juno Quartin