Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Fragila drömmar


Natten
klöv
saknaden,

själar i förening
återstående karaktär av smärtans låga,

du är fri att se
slet oss fria,

visste du att jag realiserat drömmar då du dog
saknat natten då din sanning for,

vi lever nu
hjärtat skyr
ljuset,

offer
tillvarons belastning,

skyar tänder kärleken
din sanning styr,

silverkvinans kyss i natten
fragila drömmar,

ser




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 319 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-24 12:45



Bookmark and Share


  Roula O
mycket vackert...
2009-10-24

  LenaJohansson VIP
mkt vacker
2009-10-24

  T.R Ekman
om det finns klasser,så rankar jag den i en av dom bättre
2009-10-24

  Stefan Höglund
Vad jag förstår en längtan, en sorg, bär på en själv.
2009-10-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth