Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i


Ibland måste jag blunda
för att nå dig,
då min värld snurrar och
du befinner dig mitt i
vill jag inte riskera att falla och 
då jag känner din puls
vill jag stå stadigt
vid det som håller oss isär.

Hoppet står mellan våra världar
i ett försök att bryta vår isolering
tillåts vi inte av det okända 
att blunda inför det självklara. 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-27 17:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket berörande
2009-10-27

  aol
oerhört berörande
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP