Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är i min famn

Fridfull dvala
jättetankar styr ditt helvete i mitt hjärta,

de bestulna
förrådda markerna nära,

stela numeriska formationer samanfogar tiden,
vi lever i ljuset,

sökande
älskade med dina stjärnor ikväll,

vi visste de röda hemligheterna då
du log en sömn förkortad,

vår dröm, varade alltid sann
natten lever nu nära,

hjärtan
öppna

varig,
blödande

samlar mod - tankar
sann kärlek ser,

visar vägen inåt,
sanningen




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 223 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-10-25 00:03



Bookmark and Share


  glittertindra
Fin dikt.. tyckte om uttrycket älska med stjärnor
2009-10-25

  LenaJohansson VIP
vacker...
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth