Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var är du lilla katt?


katten som försvann part 2

skrapar, skrapar och tvättar
försöker tvätta bort
allt blod, och minnet
av den lilla katten, som jag trampade hårt på
både på dess själv och dess kropp
bort, försvinn, stick
äckliga minne
av katten, mosad i hatten

jag ångrar allt
kom tillbaka kissemis




Fri vers av Johniiiiz
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-26 00:32



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Är en kissemiss
i varandet

men då skäller någon ut mig
bli till att tassa lugnt in i
det som är vi
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Johniiiiz