Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till "LARS"


"lars"

lars är min vän men den jäklen hittar inte hem

en dag var han ute och gick, han gick långt och länge

var är du "lars"??




Fri vers av Johniiiiz
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-17 23:29



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Sök honom på hittegods;=))
Lycka till!
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Johniiiiz