Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min ko som dog


kon som försvann

det var en gång en ko
som hette Bo
Bo-ko
han var snäll, Bo-ko
med sin fina mule
nosade han mig i nacken

det är en fin ko, sa far

Bo gillade hö
han fick foder och vitamintabletter att äta
äckliga tabletter, vita och gröna
stackars Bo
skulle du vilja ha lite fler tabletter Bo? frågade far
Nej, sa Bo

Bo var en fin ko, på sin tid

Bo blev tjock av tabletterna
obehagligt tjock
med svullen juver
jag tyckte synd om Bo

ett skrämt råmande, en knall, blod...

stackars Bo




Fri vers av Johniiiiz
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-14 19:07



Bookmark and Share


  Njord
Bo kan väl inte vara en ko
det kan du aldrig få mig att tro
en ko är en tjej
du måste tro mej!
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Johniiiiz