Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en flicka av guld


Glimmande kärlek

Jag landade i friheten av en glimmande kärlek i din tår imorse
såg oss älska vilt,

eoner ljus, det stora i våra liv - förenade saknader brister ut i gråt
de lyriska vet oss överväga,

ditt ansikte lyser guld

nära sanningen




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 212 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-10-26 09:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint...
2009-10-26

  LenaJohansson VIP
mkt fin och kärleksfull...
2009-10-26

  Valdemar Anders
Fin!!
2009-10-26

  poetryGirl
fin..
2009-10-26

  glittertindra
gillar känslan du förmedlar i denna, det blir ett spektrum av färger och känslor som tillsammans blir bara sååå bra i uttrycket.. när kärlek framkallar tårar, då är det känsla.. :)
2009-10-26

  Syrsan
Fantastiskt vackert!
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth