Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormor

Jag minns
din vänlighet
din otroliga livsglädje
jag minns
ditt härliga skratt
våra svamputflykter
jag minns
din otroliga matkonst
pepparsteken
den gudomliga potatsgratängen
jag minns
din smak för goda viner
dina fina reseberättelser
Kina
Bali
Damaskus
Istanbul
Ryssland
Irland
Ungern
men plötsligt
ditt hjärta
slutade att slå
du fanns inte mer
men du kommer alltid
att finnas i
mitt hjärta
jag saknar dig så




Fri vers av Eric Ericsson
Läst 375 gånger
Publicerad 2005-10-17 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric Ericsson