Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Queen of all queens

I search
when i`m sober
i search
When i`m drunk
i search
in the mornings
i search
in the nights
where are you
my angel
my queen
of all queens
the keeper of
eternal love




Fri vers av Eric Ericsson
Läst 294 gånger
Publicerad 2005-10-17 10:00



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
enekel i sitt tema men vacker i sin rytm och språk, skulle nog ändra näst sista raden då den bryter rytmen konstigt hmm
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Eric Ericsson