Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Det är långt mellan oss
men du finns alltid
i mina tankar
jag ligger här i mörkret
och kan inte
finna någon ro
\"om du ändå
vore här hos mig nu
då skulle allting
vara annorlunda
då skulle längtan
bli till verklighet\"

Jag drömmer om att
känna på ditt gyllene hår
smeka din
sammetslena hud
kyssa dina läppar
\"om du ändå
vore här hos mig nu
då skulle allting
vara annorlunda
då skulle längtan
bli till verklighet\"

Jag stiger upp
och tittar ut
regnet smattrar
mot plåttaket
åskan hörs i fjärran
\"om du ändå
vore här hos mig nu
då skulle allting
vara annorlunda
då skulle längtan
bli till verklighet\"

Varje timme utan dig
känns som år
jag hoppas du blir min
för min längtan är stor
\"om du ändå
vore här hos mig nu
då skulle allting
vara annorlunda
då skulle längtan
bli till verklighet\"

Kärleken är väldigt stark
den är det mäktigaste
på jorden
den vill jag ge till dig
i överflöd
\"om du ändå
vore här hos mig nu
då skulle allting
vara annorlunda
då skulle längtan
bli till verklighet\"




Fri vers av Eric Ericsson
Läst 481 gånger
Publicerad 2005-10-02 23:15



Bookmark and Share


    Fia
Så fin. Så sann. Den där "längtan" är trots allt en bra längtan som man ska vara glad över att kunna känna.
2005-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Eric Ericsson