Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slumpa fram mitt liv med dig

Du är mitt spel
där allt är möjligt

Ett val kan vara avgörande
Blod, svett och tårar

Vem går först i mål?
Egentligen spelar det ingen roll


I mitt spel är vi båda vinnare




Fri vers av Oliwii
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-26 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oliwii
Oliwii