Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår hörde jag dig gråta.

Det blev så tyst.
Du undrade om jag visste hur mycket du älskar mig

Men din röst sprack.
Din smärta slog mot mig som en mur

Mitt hjärta gick i tusen bitar
Jag har aldrig varit så hjälplös

Jag ville bara förlåta, älska dig för att du behövde det
Men jag kunde bara ligga och höra ditt rop på ömhet

Med brist på tröstande ord.




Fri vers av Oliwii
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-20 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oliwii
Oliwii