Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rött kort för ärlighet.

Jag kastar orden som om du vore mitt bollplank.
Hårda yttranden.

Ibland glömmer jag bort hur stark jag är,
Jag kastar alldeles för hårt.
Allt kommer tillbaka likt en käftsmäll.


Nu är jag bollrädd.




Fri vers (Fri form) av Oliwii
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-28 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oliwii
Oliwii