Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du din jävel

Som en elchock genom huvudet
Som ilning genom ryggraden
Som en värkande muskel finns du där
Som en stor tung klump i magen
Som en aldrig upphörande sorgsen suck
Jag vill att du går din väg
Jag vill att du upphör att existera
Jag vill leva igen utan dig
Du är ångest och jag hatar dig .




Fri vers av Svart Katt
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-26 22:25



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ångest är en mänsklig reaktion på något svårt, har jag hört. Min upplevelser däremot är att ångesten är något som kommer utifrån nästan. Inte innifrån mig. Jag är människa och jag kan inte inrymma all den där svarta sörjan som är ångest.
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Svart Katt