Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det gamla finns kvar

Känslor som fylls på och fylls på
Känslor som håller på att ta livet av mig känslor som sakta förgör mig inombords
Kan inte sova kan inte äta men gör det i alla fall
Det är som att någon har dragit undan mattan och jag har fallit och landat på ryggen och tappat luften
Försöker dra efter luft men det går inte.
Arg bitter på livet
Ledsen ångerfull för alla misstag jag begått
Jag vill se framåt se lösningen men är fast i det gamla
Jag vill andas ny luft men hur jag än försöker så finns det gamla kvar.




Fri vers av Svart Katt
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-27 17:22



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ibland i livet är det sådär skitigt. :/
Det gäller ju att bearbeta det gamla och samtidigt gå vidare på något vis.
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Svart Katt