Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och då, då kanske jag kan gråta

Klumpen sitter där
Den vill komma ut
Har fastnat i mitt bröst som mitt liv har satt sig på tvären
Mina känslor är så många så tunga
Tunga andetag i natten som håller mig vaken
Känns som att jag sjunker sakta genom jorden
Ner till jordens mittpunkt där ingen kan se mig
Och då, då kanske jag kan gråta.




Fri vers av Svart Katt
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-27 17:19



Bookmark and Share


    Tea Alex
Du kanske kan lyssna på vemodig musik?
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Svart Katt