Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känsla



Lilla liv, min sommar

regn av kyssar över din kropp

slår ut i vilda blommor

och dova, röda toner

bär mig skönt till ditt hem



Jag kommer till dig bakom spegeln

du har så kalla ögon

idag är vi för evigt döda









Fri vers av yllegarn
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-27 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yllegarn