Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan efter andreas


ditt hjärtas doft

droppar av din röst

jag längtar efter dig


avståndets dragningskraft




tystnad fylls av tystnad
tomrum fylls av tomrum
mörker fylls av mörker
ensamhet fylls av ensamhet

ensam i hettan sveps jag in i vinden som bär ditt hjärtas doft




Fri vers av yllegarn
Läst 566 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-28 20:22



Bookmark and Share


  dead_prez
du skriver verkligen konstigt ylva, du är konstig. men bra.
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

yllegarn